Verkoop

U wilt uw schilderij verkopen?

Wij zijn altijd op zoek naar werken van hoge kwaliteit die een aanvulling zouden zijn voor onze collectie. Grofweg gaat het dan om schilderijen vanaf de 17e eeuw, tot ongeveer het 3e kwart van de 20ste eeuw.

Wij zijn binnen deze periode voornamelijk geïnteresseerd in hoogwaardige werken uit de; Gouden Eeuw, Hollandse Romantische School, Franse impressionistische School, Haagse School, Amsterdamse School, Impressionistische School, Pointillistische School, Larense School, Bergense School, Groninger Ploeg.

Hedendaagse vertegenwoordigers van het magisch realisme kunnen via de link hieronder contact opnemen.

Hoe werkt het?

Het aanbod wordt allereerst via de toegestuurde foto's en informatie beoordeeld (neem niet zomaar een schilderij mee naar de galerie).
Let bij het aanbieden erop dat alle informatie zo nauwkeurig mogelijk is ingevuld en vergeet daarbij uiteraard niet de vraagprijs te noemen. Zonder vraagprijs kan het aanbod namelijk niet beoordeeld worden.

Het komt voor dat er veel tegelijkertijd wordt aangeboden, het kan dan even duren alvorens er een antwoord komt, maar wij streven ernaar om binnen één week een antwoord te geven.

Wilt u uw schilderij(en) aanbieden?
Klik op deze link en vul alle velden zo volledig mogelijk in!

Aanbod van hedendaagse kunstenaars

Hedendaagse vertegenwoordigers van het Magisch realisme die op zoek zijn naar een samenwerkingsverband, danwel (uiteindelijk) op zoek zijn naar vertegenwoordiging kunnen een verzoek hiertoe indienen via de link hieronder. Wij zijn altijd op zoek naar de beste vertegenwoordigers van het hedendaags magisch realisme, en alle substijlen die daar onder hangen of er mee verbonden zijn.

Hedendaagse werken?
Klik op deze link en vul alle velden zo volledig mogelijk in!

Contact

info@liquidskygallery.com
++31622198654

Locatie/openingstijden

Oudezijds Voorburgwal 27
1012EH, Amsterdam
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Alle andere dagen open op afspraak

Aanmelden nieuwsbrief