Kopen

Bezichtig uw favoriete werk!

Heeft u online een mooi werk naar uw smaak gevonden? Dan nodigen wij u graag uit om in alle rust en eventueel in een aparte ruimte uw favoriete kunstwerk te bekijken. U krijgt zoveel tijd als u zelf wilt, ook als u nog een 2e of 3e keer wilt langskomen voordat u beslist. Uiteraard voorzien we u graag van alle nodige informatie en kunsthistorische achtergronden.
Alle werken hebben bovendien een levenslange garantie op echtheid, zodat u met volledig vertrouwen kunt kopen.

Corona

Naast een bezoek aan onze galerie is het ook mogelijk dat wij bij u langskomen, mocht u dat fijner vinden. Zo kunt u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis aanvoelen of het werk ook echt bij u en uw interieur past. Zo loopt u bovendien geen extra risico aangaande het coronavirus. Informeer via ++31622198654 naar de mogenlijkheden.

Onze medewerkers nemen de 'social distance' regels in acht en dragen een mondkapje wanneer ze bij u thuis zijn.
Ook in de galerie geldt er 'social distance' en wordt aan iedereen verzocht een mondkapje te dragen.

Dagje uit in Amsterdam?

Voor mensen die van architectuur houden in Amsterdam uiteraard een van de mooiste steden ter Wereld. Liquid Sky Gallery bevind zich recht in het hartje van Amsterdam, op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station.
Veel van de grote toeristische trekpleister bevinden zich op loopafstand van de galerie, zoals Het Paleis op de Dam, het Damplein, De Oude Kerk, de huizen aan het Damrak 'Op 't water', het Rokin en het Oudezijds Kolkje op nog geen 30 meter van onze bordestrap.
Liquid Sky Gallery is gevestigd in een schitterend Rijksmonument aan de Oudezijds Voorburgwal en verdient zeker een bezoekje voor kunstliefhebers die een dagje Amsterdam doen.

Contact

info@liquidskygallery.com
++31622198654

Locatie/openingstijden

Oudezijds Voorburgwal 27
1012EH, Amsterdam
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Alle andere dagen open op afspraak

Aanmelden nieuwsbrief